logo

Vores vision
her hos
LokalTVFyn

  • Værdierne
  • Drømmene
  • Grunden
Scroll

Fremtidens
mediefolk

LokalTVFyn er skabt med henblik på at give unge mulighed for en indgang til mediebranchen. Er man frisk, passioneret og måske endda naturtalent kan det alligevel være næsten umuligt at bane sig vej ind i branchen. Vi skaber rum for, at unge kan få reel erhvervserfaring inden de søger videre efter drømmejobbet eller -studiet.
Hos LokalTVFyn foregår læring som en naturlig del produktionerne og vores frivillige bliver oplært i medieproduktion fra start til slut i processen og er selv med til at forme programmernes udtryk og indhold med guidance, sparring og workshops fra ledelsen. De gennemgår alt fra tilrettelæggelse, kontakt og praktisk planlægning til selve produktionen med interviews, kamera- og senere redigeringsarbejde. Al produktion foregår med vejledning og efterkritik med henblik på at støtte og styrke fremtidens mediefolk.

Drømmen hos
Lokal TV Fyn

“Hvorfor har vi lavet en ny TV station med fokus på unge?”

Svaret er simpelt - fordi det er fremtiden! Det er nu!

“Er det ikke det alle medier arbejder med og prøver på?”

Jo - men vi gør det modsatte af alle andre! I stedet for at tale om mediearbejdet overfor de unge, tager vi dem ind og lader dem lave det de brænder for!

Youtube flyder over med unge som alle har visioner, drømme og talenter - men sjældent bliver de hørt og sjældent får de den vejledning der skal til for at nå til nye højder. Hos Lokal TV Fyn ønsker vi, at skabe et sted hvor man kan boltre sig i viden og lærdom, masser af projekter og sjove medarbejdere, praktikanter og frivillige. Der skal være åbenhed og frihed til at lave det man elsker og de historier som man synes er skide spændende og sjove! For hvis du synes det er spændende - så er det helt sikkert, at der også er andre som synes det.

Hos Lokal TV Fyn drømmer vi om at skabe grobund og skaber plads for alle unge der kunne tænke sig at være med. Vi laver workshops efter behov, giver plads til at du kan komme med på produktion af rigtige TV-programmer og har du en god idé - jamen så laver vi det program og hjælper dig med at forme det til et stærkt programformat!

DYBDEGÅENDE
JOURNALISTIK

Mediebilledet i dag kan opfattes overfladisk og travl. Det handler om clicks og opmærksomhed i stedet for nærhed og plads og tid til fortælling. Vi på redaktionen ønsker at skabe rum for fortællingen!
Hos os handler historierne om det enkelte menneske og vi giver plads til at fortællingen kan tage tid. Dette kræver omsorg, nysgerrighed og forståelse for vores medmennesker og det ønsker vi at dele med vores seere.
Når vi interviewer folk til vores programmer, skal der være plads til at man kan være sig selv - for det er i virkeligheden det der skaber historien.